Cover Grup Construct, companie care se ocupa cu montajul acoperişurilor , a ajuns la venituri de peste 1 milion de euro în 2019, după o creştere  cifrei de afaceri cu 50% faţă de 2018. Principalul factor care a adus creşterea este majorarea numărului de proiecte ale companiei, potrivit unei informări a companiei.

„Pentru a face faţă tuturor cererilor care vin, anul trecut, am mărit echipa de montatori, care a ajuns la un număr de peste 20 de profesionişti specializaţi şi acreditaţi în montare de acoperişuri. Pentru noi, este foarte important ca cei pe care îi avem în echipă să înţeleagă importanţa unui colectiv unit, astfel încât, în perioadele aglomerate, să ne bazăm unii pe alţii şi să reuşim să ducem proiectele la bun sfârşit”, a spus Florin Pană, Administrator al Cover Grup Construct.

Citește aici continuarea acestui articol.

Spune-ne despre proiectele tale!

Dacă vrei să construiești sau să renovezi și ai nevoie de o ofertă personalizată, completează formularul de mai jos și un reprezentant Cover Grup Construct te va contacta în cel mai scurt timp.

Accept sa mi se prelucreze datele cu caracter personal in scopul personalizarii ofertelor si invitatiilor la evenimente.Nu accept sa mi se prelucreze datele cu caracter personal in scopul personalizarii ofertelor si invitatiilor la evenimente.
Mai multe informatii in politica de confidentialitate.